Niestety, nikt nie powie Ci czym jest OpenRP - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Dane osobowe
Imię IC: George
Drugie imię: (Discord wraz z #) Bojler#2250
Nazwisko IC: McDonald
Data urodzenia IC: 05.06.1988
Data urodzenia OOC: 05.06.2002
Pesel: 76561198174087703
Przeszłość
Karany: Nie karany
Poprzednie/aktualne miejsce/a pracy: LSPD - Wyspa PROJEKT-SANTOS
Doświadczenie(ooc)
Doświadczenie na serwerach RP: Brałem udział w Projekcie-Santos, funkcjonariusz LSPD na HotLife, byłem Oficerem II stopnia, grałem na innych wyspach ale nie zbyt byly fajne i zrezygnowałem
Doświadczenie w organizacjach publicznych: funkcjonariusz LSPD na HotLife, byłem Oficerem II stopnia na Projekt-Santos
Staż na wyspach: Okolo 200H
Umiejętności & Doświadczenie
Prawo Jazdy: TAK
Potrafię pracować w stresie: TAK
Jak ma na imię i nazwisko Szef Policji (IC):
Znajomość regulaminu: TAK
Jakie cechy Cię wyróżniają?: Odpowiedzialność, kreatywność, odwaga, poczucie humoru i wiele innych
Zatrzymany w celi jest chamski, bezczelny i obraża Cię, jak się zachowujesz? Jestem spokojny, próbuje uspokoic tego czlowieka jesli po 2 upomnieniach sie nie uspokoi, z pomocą innego funkcjonariusza wchodze do celi i obezwładniam tego człowieka... jego kara wzrasta i sprawa tak sie konczy...
List motywacyjny: Jestem bardzo zainteresowany stanowiskiem Kadeta w miejskiej komendzie LSPD w Los Santos. Mój list motywuje bycia odpowiedzialnym, twardym, meskim, oraz odważnym policjantem, wykonujacym swoje zadania, slużenia panstwu, mam nadzieje ze mój list bedzie rozpatrzony pozytywnie. Pozdrawiam Bartek.
Przyjmuję! Zgłoś się do mnie na discordzie - Wamakaz#8580
Strony: 1
Wątek zamknięty