OpenRP

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest OpenRP - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witaj Obywatelu! Rekrutacja na LSPD/EMS Otwarta!

#1 10-11-18 13:24:07

ceba1908
Obywatel
Liczba postów: 1
WindowsChrome 70.0.3538.77

PODANIE DO LSPD JAMES WOLF

9fD1XJT.png

Dane osobowe
Imię IC: James
Drugie imię: Ceba #1332
Nazwisko IC: Wolf
Data urodzenia IC: 17/08/1997
Data urodzenia OOC: 17/08/2002
Pesel: 76561198354909659

Przeszłość
Karany: (jeżeli tak, za co) nie
Poprzednie/aktualne miejsce/a pracy: brak

Doświadczenie(ooc)
Doświadczenie na serwerach RP: bardzo duze. Grałem nawet na GoToRP i FameRP
Doświadczenie w organizacjach publicznych: bardzo duze jako LSPD. Miałem oficera II ale odszedlem z tamtego serwera
Staż na wyspie: to jest drugi dzień

Umiejętności & Doświadczenie
Prawo Jazdy: Brak, ale gdy wyspa zostanie włączona od razu idę zrobić
Potrafię pracować w stresie: Tak, opanowanie 100%
Jak ma na imię i nazwisko Szef Policji (IC): Nie wiem
Znajomość regulaminu: Znam bardzo dobrze
Jakie cechy Cię wyróżniają?  Chęć pomagania innym, humor i dążenie do celu
Zatrzymany w celi jest chamski, bezczelny i obraża Cię, jak się zachowujesz? Opanowanie całkowite i wlepiam mandat za obraze funkcjonariusza

List motywacyjny:
Chciałbym przedstawić 3 powody, dla których uważam, że jestem odpowiednim kandydatem na stanowisko policjanta.
-Jestem opanowany i umiem zachować spokój w każdej sytuacji
- Długi staż w policji na innej wyspie / ogromne doświadczenie
- Nie jestem skorumpowany
Jako kadet na innej wyspie odkryłem skorumpowanego aspiranta. Dałem szybko dać znać komendantowi, bo przez niego nie mieliśmy broni w zbrojowni.
Byłbym wdzięczny za możliwość spotkania. Z wielką radością zaprezentowałbym dodatkowe osiągnięcia, o których nie wspomniałem w CV ani liście motywacyjnym. Chciałbym pokazać, jak moje doświadczenie pomogłyby mi osiągnąć podobne sukcesy w LSPD.

Klauzula poufności

Składając aplikację na Akademię Policyjną, ja James Wolf, deklaruję autentyczność podanych wyżej informacji. Zgadzam się na zweryfikowanie ich przed, w trakcie lub po zakończeniu Akademii Policyjnej i/lub podczas czynnej służby w szeregach LSPD. Ponadto akceptuję warunki Akademii Policyjnej, a w przypadku uzyskania oceny pozytywnej akceptuję również Regulamin Los Santos Police Department. Mam świadomość, że przystępując do Akademii Policyjnej staję się członkiem Departamentu Sprawiedliwości na czas bliżej nieokreślony, co wiąże się z obowiązkiem przestrzegania i egzekwowania Prawa Stanowego. Zdaję sobie sprawę, że Komendant ma prawo wydalić mnie w każdej chwili bez podania powodu.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji oraz selekcji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).

#2 10-11-18 14:25:58

Wamakaz
CEO
Liczba postów: 4
WindowsChrome 70.0.3538.77

Odp: PODANIE DO LSPD JAMES WOLF

Przyjmuję

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum