OpenRP

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest OpenRP - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witaj Obywatelu! Rekrutacja na LSPD/EMS Otwarta!

#1 20-11-18 21:22:43

PaladianQR
Imigrant
Liczba postów: 1
WindowsOpera 56.0.3051.104

Podanie do Supportu

Na jakie stanowisko chcesz aplikować: Support
W jakim stopniu definiujesz swoją aktywność na serwerze? Podaj średnią ilość godzin, którą na nim dziennie spędzasz: Jako że serwer jeszcze nie wystartował, nie da się tego określić, lecz zapewniam że jeżeli wystartuje dam radę przesiadywać od 2 do 6 godzin.
Napisz kilka zdań o sobie: Mam na imię Kamil, mieszkam w okolicach Warszawy, aktualnie pracuje w sklepie w godzinach wieczornych, lecz postaram się znaleźć kilka godzin na serwer
Wiek(min. 18lat): 20
Discord wraz z #: PaladinQR#9955
SteamID64: 76561198291927704

Doświadczenie na danym stanowisku: Posiadałem kilka dobrze prosperujących serwerów, więc wydaje mi się że doświadczenie nabyło się samo w sobie.
Czy potrafisz pracować w stresie: Tak, jest to jeden z moich największych atutów, oraz można na mnie polegać w prawie każdej sytuacji.
Dlaczego Ty?: Posiadam niezbędną wiedzę i umiejętności, aby rozwiązywać problemy i dobrze wykonywać tę pracę. Jestem osobą która zawsze stara się być punktualna, potrafię zapanować nad chaosem oraz mam poczucie humoru nad którym umiem zapanować i wiem kiedy powinno się trzymać humorystykę a kiedy nie. Kolejnym plusem mogłoby być to że jestem perfekcjonistą oraz prawie zawsze skupiam się na detalach. Kolejnym moim autem może być znajomość ortografii, ponieważ w przypadku kiedy administracja piszę treści publiczne, wszelkie błędy odrzucają treść.
Znajomość regulaminu: 9/10

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
zajdzyj Serwis laptopów ursus naprawimy wszystko